Alleengeboren meerling


Welkom op de pagina over 'alleen geboren meerling'. Deze pagina zal in de loop van de tijd gaan groeien met informatie over dit onderwerp, zoals:
~ het thema 'alleen geboren meerling'

~ wat het betekent om een onderdeel te zijn van een alleen geboren meerling
~ en hoe je jouw authentieke en unieke talenten kunt omzetten naar het bereiken van je missie in onze nieuwe wereld

Voor nu wil ik je mijn eerste video presenteren, welke ik al gemaakt heb omtrent het thema 'alleen geboren meerling'; het is een kennismakingsvideo.
Gaandeweg zullen er meer video's volgen over de thema's /struggles zoals perfectionisme, zelfliefde, eigenwaarde, minderwaardigheidsgevoel, niet voor een publiek willen staan, schuldgevoel, alsof je iets mist in je leven, plannen hebben maar niet vooruit komen, enz.


    Wanneer je op deze foto klikt, kun je de kennismakingsvideo omtrent de 'alleen geboren     meerling' bekijken. 


Wanneer je resoneert met dit onderwerp en je wilt graag meer duidelijk voor jezelf hebben, dan is het misschien raadzaam om voor een consult te kiezen.
Met dit consult zul je alle informatie gaan ontvangen waarom en hoezo jij nu juist een onderdeel uit maakt van een 'alleen geboren tweeling, drieling, vierling, enz'.
In dit consult ontvang je levenslange waardevolle informatie, waarmee jij aan de slag kan gaan om dit onderwerp een plek te gaan geven in je leven.
Ik ga op zoek met jou blauwdruk gegeven naar de antwoorden, waarbij mijn tools de galactische, -medische, -spirituele astrologie en je Akashis records zijn.
  

Consult Soul Reading Alleen geboren Meerling ~ €150,00

Dit is een online / video consult waarin ik de betekenis uitleg waarom jij een alleen geboren meerling bent.
Je ontvangt inzichten wat je zielenmissie is, je angsten zijn en ook hoe jij je kan verbinden met je individualiteit, je authenticiteit en waar je oervertrouwen lig om ook je zielenmissie aan te kunnen gaan. Alle consults zijn live zoom calls. Alle gesprekken worden opgenomen en na afloop ontvang je altijd een opname  van ons gesprek inclusief een kort overzicht van je galactische verbindingen en de meest belangrijkste relevante informatie.

Waarom ik geen schriftelijk advies geef?
Tijdens een consult kunnen belangrijke levensonderwerpen dieper worden besproken. Het kan herinneringen en associaties oproepen, omdat het onderbewuste tijdens een Quantul Soul Guidance Reading of astrologisch consult zeer actief is. Daarom geef ik geen schriftelijk advies.


Hoe vraag je een Soul Reading Alleen geboren Meerling aan?

1) je stuurt een email naar yoursoulessentials@proton.me met de volgende informatie:
- je volledige naam
- je geboortedatum DD/MM/YYYY
- je exacte geboortetijd
- je geboorteplaats & land
- een meest recente foto van je waar je alleen op staat
- indien je medicatie slikt, gaarne een vermelding van je medicatie
- wil je weten of je eventuele aanwezige klachten, ongemakken of langdurige gezondheidsuitdagingen een mogelijk verband hebben met je galactische afstemmingen? Vermeld ze dan.
- je intentie van je aanvraag
- je email en telefoonnummer

2) na ontvangst van je email ontvang je van mij een betaallink 

3) na ontvangst van je volledige betaling maken we een afspraak wanneer we ons moment van de zoom call inplannen.

De zoom call voor je gekozen optie tot een Soul Reading Alleen geboren Meerling zal pas worden ingepland wanneer de betaling geheel is voldaan.
Mochten er nog vragen zijn dan ben je altijd van harte welkom op  yoursoulessentials@proton.me


~ Want jij bent uniek, authentiek en je hebt de nieuwe wereld echt iets te bieden!


Binnenkort vindt je hier een link naar een vragenlijst die ik voor jou heb samengesteld als ook een link naar een begeleidende video, die jouw op jouw unieke pad kunnen begeleiden en ondersteunen.

Uiteraard ben je voor vragen rondom het thema van een alleengeboren meerling altijd welkom.
Mail dan naar yoursoulessentials@proton.me

Chante Istha,
Sylvia