Essentials - AromaTouch™


Ontspanning, pijnverlichting en balansherstel met essentiële oliën...

De AromaTouch™ is een bijzondere techniek, waarbij de dōTERRA essentiële oliën worden gebruikt. De techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. Bij de AromaTouch™ wordt met de essentiële oliën van de rug tot aan de voeten gewerkt, langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (de ingewanden). Het is een zachte manier van masseren, zonder het harde kneedwerk, waarbij de essentiële oliën het werk doen. Door de stressfactoren waar velen onder ons in het dagelijks leven mee te maken hebben, kunnen we een mentale en/of fysieke disbalans ervaren. Naast de vele voordelen die een massage in het algemeen met zich meebrengt, onderscheidt de AromaTouch™ zich voornamelijk door de zachte aanraking met de verschillende oliën die ieder een eigen uitwerking hebben. Met name de toepassing met de verschillende oliën heeft als doel het zenuwstelsel te helpen om de balans van het lichaam te herstellen.

De AromaTouch™ bevat 4 stappen: bevordert de ontspanning, ondersteund een gezond immuunsysteem, verzacht ongemakken aan het bewegingsapparaat en bevordert homeostase. Bij elk van deze stappen worden twee etherische oliën gebruikt. Door de aromatische geuren die vrijkomen, zul je tijdens de behandeling de werking op zowel jouw lichaam als geest ervaren. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. De Aroma Touch™ is daarom bijzonder geschikt bij pijnbestrijding, bijvoorbeeld van kanker- en reumapatiënten. Voorafgaand aan de behandeling wordt altijd gestart met een consult van ongeveer 15 minuten om te bespreken of en welke stressoren er op dit moment spelen en welke essentiële oliën jou hierbij kunnen ondersteunen. De kern van de spanningen kan hierdoor worden aangepakt, zodat verergering van de fysieke of emotionele klacht(en) kan worden voorkomen. Indien gewenst kan een ontspanningsoefening worden aangereikt, zodat je thuis zelf aan de slag kunt gaan om de ontspanning te bevorderen.

De Aroma Touch™ behandeling met de dōTERRA essentiële oliën is een weldaad voor je lichaam en geest. De zintuigen worden geprikkeld, waardoor het centrale zenuwstelsel in actie komt om de fysieke balans te herstellen.

De Aroma Touch™ behandeling kost €49,- en duurt ongeveer een uur.


A touch from Nature, for your Mind, Body, Heart, Soul & Spirt...
 

Wil je meer informatie weten over de AromaTouch™ behandeling?
Mail of bel me, ik sta je graag te woord.