Quantum Soul Guidance Reading ~ informatie


Heb je je ooit afgevraagd waar je vandaan komt, de reis die je Ziel heeft gemaakt, of met welke Sterrenfamilies je wordt geassocieerd?
Een Galactic Astrology Soul Reading is een speciale sessie waarbij ik kijk naar je directe sterverbindingen op basis van je originele blauwdruk en kijk ik het pad van je incarnaties in de kosmos. Dit is het Galactische perspectief van het doel van je Ziel.

We zijn allemaal nauw verbonden met de sterren. Vanaf het moment dat we worden geboren, kunnen we onze rol in het kosmische wiel van het universum zien. De hele schepping is heilig. Onze originele blauwdruk is onze momentopname van onze exacte plaatsing in de creatie. Wat dit betekent is, dat er geen willekeurige ongelukken in het universum zijn en JIJ bent een perfect ontworpen wezen!
 Door naar de belangrijkste afstemmingen in je originele blauwdruk te kijken, kan ik zien met welke andere rassen, planeten en tijdlijnen je een connectie hebt, ook met wie je sterrenfamilies zijn. Ik maak daarbij gebruik van een aantal tools: Galactische astrologie, Spirituele astrologie en Medische astrologie.

Wat zoek ik in een Quantum Soul Guidance Reading?

* Jouw connecties met de sterren
Ik zoek uit met welke verschillende rassen waarmee je direct geassocieerd bent.
Planeten en sterrenstelsels waarin je bent geïncarneerd en die je nu direct begeleiden in je leven.

* Je Galactische Geschiedenis
Tijdens je Zielenreis ben je mogelijk betrokken geweest bij specifieke tijdlijnen of gebeurtenissen.
Ik zoek uit naar welke tijdlijnen of universele wonden je geroepen kunt worden om in dit leven te helen.

* Primair karma en jouw missie
Net zoals we verlangens hebben in dit leven, zo heeft onze ziel vele levens lang bepaalde lessen willen leren of ervaringen willen opdoen.
Ik zoek uit naar de primaire rollen die je hebt gespeeld en zien welke lessen je ziel kiest.

* Incarnaties en levens van de aarde
De aarde is een verzamelplaats geweest voor vele sterrenzaden. Elk is hier voor een ander doel.
Ontdek jouw doel om hier te zijn, via de vele levens die je hier al hebt gehad en het niveau waarop je deze levens hebt geleefd.
 


Ik bied verschillende mogelijkheden als een Quantum Soul Guidance Reading aan.
Per niveau worden deze mogelijkheden hier nader toegelicht.

Al deze Readings zijn een live gesprek, dat wil zeggen, een online zoom gesprek. Het gesprek zal worden opgenomen en je ontvangt na afloop van ons gesprek altijd een copy van je video. Waarbij je je gesprek in alle rust, thuis kunt terug beluisteren.

Waarom ik geen schriftelijk advies geef?
Tijdens een consult kunnen belangrijke levensonderwerpen dieper worden besproken. Het kan herinneringen en associaties oproepen, omdat het onderbewuste tijdens een Quantul Soul Guidance Reading of astrologisch consult zeer actief is. Daarom geef ik geen schriftelijk advies.

Uiteraard ben ik voor vragen voor je bereikbaar op yoursoulessentials@proton.me

Chante Ishta,
Sylvia