Essentials - Lifestyle


De mogelijkheden binnen onze praktijk:
~ Een behandeling duurt circa een uur. Een massage met gebruik van massageolie en verschillende technieken voor volledige ontspanning.
~ Hoofd-, rug-, nek- en schoudermassage is een deelmassage en bevordert de ontspanning. Kan uitgebreid worden met een voetmassage.

~ Massage op locatie biedt de mogelijkheid tot het krijgen van een ontspanningsmassage aan huis, in hotel of bedrijf binnen een straal van ca. 25 km rond Hulsberg. Het is bedoeld voor mensen die gehandicapt zijn of op andere wijze hun huis niet kunnen of willen verlaten maar ook voor hotelgasten of personeel van bedrijven.
~ Van een abonnement kunt u uiteraard zelf gebruik maken maar in overleg ook iemand uit uw familie, vrienden- of kennissenkring; vraag naar de voorwaarden.
~ Cadeaubonnen zijn voor al deze mogelijkheden verkrijgbaar.

~ Reiki Tera Mai behandeling duurt een uur tot anderhalf uur; ter bevordering van heling voor lichaam, geest en ziel.
~ Reiki Tera Mai behandelingen op afstand zijn ook mogelijk; vraag naar de voorwaarden.Overige mogelijkheden binnen onze praktijk:
~ Een lymfedrainage behandeling is bedoeld om de lymfestroom in het lichaam te balanceren.
 Voor meer informatie >> klik hier.
~ Een AromaTouch® behandeling is een behandeling van een uur en geeft een algehele ontspanning voor lichaam & geest. Voor meer informatie >> klik hier.

~ Een Symphony of the Cells behandeling is een korte behandeling van maximaal 30 minuten. In deze behandeling word veel gebruik gemaakt van op elkaar afgestemde essentiële oliën, ter bevordering van het algeheel welbevinden van lichaam & geest.

 Wil je meer weten of wil je een afspraak maken?
Mail of bel me gewoon even, dan kan ik je vragen beantwoorden!

Fysiek en/of mentaal contact tijdens
behandelingen staat altijd in teken van jouw 
herstel.
Voor vormen van aanraking in erotische sfeer 
ben je bij mij niet op de juiste plek.