Galactische Astrologie / Quantum Soul Guidance Reading


Heb je je ooit afgevraagd waar je vandaan komt, de reis die je Ziel heeft afgelegd, of met welke Sterren Families je verbonden bent?
Een Quantum Soul Guidance Reading is een speciale sessie waarbij ik kijk naar je directe sterverbindingen op basis van je originele (geboorte) blauwdruk en het pad van je incarnaties in de kosmos in kaart brengen. Dit is het Galactische perspectief op het doel van je Ziel.
 


Wil je meer weten wat een Quantum Soul Guidance Reading is en welke verschillende soorten er momenteel worden aangeboden?
Klik dan hier voor meer informatie.


Omdat ik  een Quantum Soul Reading in de Engelse, Nederlandse en Duitse aanbiedt, heb ik ervoor gekozen om ook 3 aparte YouTube kanalen in deze talen aan te bieden. Klik op de onderstaande logo's wanneer je het film materiaal in de Engelse taal (Your Soul Essentials), de Nederlandse taal (UniverZiel) of Duitse taal (Seelen Staub) wilt bekijken. Met regelmaat zal op elk van deze kanalen content gepost worden, varierend van inspirerende podcasts tot diverse informatie over galactische astrologie.
 


Mocht je vragen hebben, ben je altijd van harte welkom via  yoursoulessentials@proton.me

Chante Ishta,
Your Soul Essentials / Seelen Staub / UniverZiel
Sylvia