Testimonials


Marcel:
Sylvia is niet alleen een duizendpoot, alle dingen die ze doet gaan met zo een overgave dat je elke keer kunt spreken van “iets extra”. Of het nu gaat om een massage, een specifieke behandeling zoals lymfedrainage, een oorsprong horoscoop of een droomduiding; je krijgt het altijd op een unieke manier die nergens ander te verkrijgen is. Ze heeft de kunst van “het zich onderscheiden van de rest” meer dan begrepen.Edgar:
Al tijdens de opleiding vertoonde Sylvia de inzet, doorzettingsvermogen en wil om uiteindelijk een eigen bedrijf te hebben in het aanbieden van 'zonnige' behandelingen. Behandelingen vanuit een natuur geneeswijzen perspectief. Kenmerken als kennis, professionaliteit, inzet en geduld zijn volop aanwezig om de cliënt te diagnosticeren en uiteindelijk ook te kunnen behandelen. De rust die zij uitstraalt stelt je op je gemak waardoor je je makkelijk thuis voelt. Kortom aan te bevelen voor iedereen die last heeft van stress, ongemakken en ander leed.Aram:
Sylvia is an open colleague always keen on the non-work-related items that are so important to keep things going. She has a good head on her shoulders and with her chair massage: makes sure your head is also sitting good on your shoulders. Looking forward to my next appointment to sit in Sylvia's chair!Kurt:
Vanmiddag heb ik een ontspanningsmassage gekregen van Sylvia en ben uiterst tevreden.
Ik heb in mijn leven aardig wat massages gehad maar kan zeggen dat zij toch aardig uitblinkt. Met veel passie gaat ze aan de slag en laat ze je ontspannen. Bewust had ik niets aangegeven van het vele werk achter mijn PC, hierdoor had ik mijn schouderbladen een beetje vast zitten. Ze wist precies de punten te vinden die vast zaten. Na de behandeling voelde ik me weer fris en fruitig, dat getuigt nu van professionaliteit. Ik kan haar sterk aanbevelen je zult versteld staan van de resultaten. Mocht jij je lichaam eens willen verwennen ook al heb je helemaal geen klachten dan is Silvia het juiste adres!
Mijn dank en tot snel weer Sylvia, groet Kurt