Persoonlijk Empowerment Coaching

Persoonlijk Empowerment Coaching

Wat betekent dit?
Wat is dit eigenlijk?

Van origine ben ik een Quantum Soul Guidance Practitioner. Echter omdat dit begrip vrij nieuw en uniek in Nederland is, heb ik dit omgedoopt tot het begrip Persoonlijk Empowerment Coach(ing).

Ik laat mensen weer in hun eigen (leeuwen) kracht terugkomen en dat doe ik met behulp van hun eigen unieke blauwdruk die ze bij de geboorte hebben ontvangen. Ik maak daarbij gebruik van een aantal tools:
1) Galactische astrologie
2) Spirituele astrologie
3) Medische astrologie

Ik ontrafel voor de persoon in kwestie o.a. zijn / haar zielenmissie, hun angsten, maar ook hun giften die ze hebben of met zich meedragen. Samengevat kun je zeggen, dat je met mijn persoonlijk Empowerment Coaching inzicht en helderheid ontvangt in wie ben ik, wat kan ik en wat kom ik hier doen op aarde?

Door het aanbod van mijn 3 programma’s ontvang je een inzicht in JOU, in jezelf. Een overzicht van deze 3 programma’s vindt je hier .
Uiteraard kunnen losse vragensessie naar aanleiding van je gekozen programma altijd worden bijgekocht voor €75,- p/uur p/sessie.

Daarnaast kun je het Persoonlijk Empowerment Coaching ook inzetten om weer balans te brengen in een gezin. Je kinderen opvoeden en volledig begrijpen in een uitdaging. En laten we eerlijk zijn, helaas kunnen de voorgeprogrammeerde schoolprogramma’s hier geen oplossing meer voor bieden. Een Family Dynamics Report biedt jou en je gezin o.a. meer helderheid en inzicht in:
* de worstelingen van je kind, jezelf & als ouder
* het zielsdoel en de gaven van uw kind & jezelf
* kennismaking met de kosmische oorsprong van uw kind, jezelf & als ouder
Voor meer informatie over het Family Dynamics Report vindt je hier .

Heb je vragen of wil je meer weten?
Klik dan op deze link : https://linktr.ee/essentialsofyoursoul
Voor een connectie mogelijkheid naar jouw keuze.

Leuk om je te mogen ontmoeten.

Chante Ishta,
Your Soul Essentials
Sylvia Stelten


Hee leuk dat je er bent!
Je vint hiernaast ons aanbod van blogberichten voor jou.

Veel plezier met het lezen van onze berichten.

Heb je vragen?
We zijn via mail en telefoon voor je bereikbaar.

Chante Ishta