To dō or not to dō

De wereld van dōTERRA is zoals het zou moeten zijn. Liefde is mooi, als iedereen in de keten liefde ontvangt. Gezondheid is mooi, als iedereen in de keten gezond wordt en blijft. Geld is mooi, als iedereen in de keten een eerlijke prijs krijgt waar ze van kunnen leven zoals het bedoeld is.

Meld je voor het kopen van essentiële oliën van dōTERRA altijd bij een Wellness Advocate. Die kan je vertellen wat de beste manier is om oliën te kopen. Ga niet zo maar wild googlen, want dan kom je misschien in een webshop terecht die winstbejag hanteert waar dōTERRA niet achter staat. Mocht je toch willen kopen in een webshop die niet van dōTERRA is, vraag dan aan de beheerder of de extra winst naar de “Healing Hands Foundation” gaat. Zo niet, ga die shop dan liever uit de weg.

Voorbeeld;

https://www.gezondeshop.nl/doterra-wierook.html

Hier wordt 15ml Frankincense aangeboden voor € 114,95 gratis verzendkosten met een week levertijd. Afhankelijk van het aantal bestellingen en of deze beheerder een persoonlijke bestelling doet deze dag zijn de kosten voor de inkoper als volgt;
€ 81,07 met volledige verzendkosten. De prijs die aan jou zou moeten berekend worden is dan € 105,27 (25% winst) Dan betaal je dus € 9,68 te veel t.o.v. wanneer je hem bij een Wellness Advocate (WA) zou kopen. Daarbij zal een WA altijd klaar staan voor gebruiksadvies en zal er alles aan doen om voor jou de beste prijs en informatie te krijgen.

Heeft deze webshop op die dag 20 bestellingen, dan is de inkoop € 72,95. Dan betaal je dus € 17,73 te veel. Als je door een Wellness Advocate wordt ingeschreven, betaal je € 33,88 te veel of € 41,63 te veel als de webshop 20 bestellingen heeft.

Ga shops die dōTERRA verkopen maar niet dōTERRA zijn uit de weg, want ze zullen niet goed in staat zijn om je van duidelijk advies te voorzien, en je betaalt daarvoor meer dan je zou moeten. bol.com, amazon.com, het zit vol met shops die niet de dōTERRA intentie hebben.

Doe jezelf een plezier, zoek een WA die je advies kan geven over hoe de oliën te kopen en te gebruiken. Het gaat altijd met liefde voor de mens en de aarde en nooit uit winstbejag. dōTERRA is geven en krijgen, vooral niet nemen.

Geurige groeten Marcel