Suppletie...

In de gehele wereld zijn er talloze preparaten aanwezig, die jouw gezondheid een ondersteunende factor kunnen veschaffen. Van al deze preparaten is er, voor zover het nog mogelijk is, her en der op het internet informatie te vinden.

Denk hierbij aan:

- hoe is de werking van het betreffende merk preparaat
- welke inhoudsstoffen zijn er gebruikt bij de productie van het preparaat
- wanneer mag je het prepraat gebruiken en wanneer niet

Om een beetje duidelijkheid te schaffen in de hoeveelheid verspreide informatie, tref je hieronder een overzichtje aan van alle prepaten binnen het merk waar wij mee bekend zijn.


Voor meer informatie over de suppletie verwijzen we je graag naar het boek 'Modern Essentials'.
Het boek is via ons verkrijgbaar.

Wil je meer weten over de specifieke suppletie, neem dan even contact met ons op voor een informatiepakket.

Overzicht suppletie:

DDR Prime ® Softgels
a2z CHEWABLE™
IQ Mega
PB Assist® Jr
PB Assist®+
DigestZen Softgels
DigestTab
GX Assist® Soft Gels
TerraZyme®
Zendocrine® Detoxification Complex
Zendocrine Softgels
Mito2Max
Alpha CRS®+
Microplex VMz®
vEO Mega®
xEO Mega (new)
Slim & Sassy® Softgels
Slim & Sassy® Metabolic Gum
TerraGreens®
Bone Nutrient Lifetime Complex™
Phytoestrogen Lifetime Complex™

!! Belangrijke tip:

Wil je gebruik maken van een van suppletie om je gezondheid te ondersteunen, laat je dan adviseren door een gediplomeerd gezondheidsprofessional. Hij / zij kan samen met jou kijken welke suppletie voor jouw gezondheidssituatie de optimale ondersteuning kan verschaffen. Meten = weten voor een goede gezondheid!!


Met een gezonde & geurige groet Sylvia<< Het team van Onder de Zon doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De informatie op deze website is informatief van aard en de administrators nemen geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de posts die worden gedaan. De aangeboden informatie is niet bedoeld om diagnoses te doen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. De reacties en informatie hier gepost door de lezers en administrators van deze website is geenszins bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen. Iedereen die aan een ziekte of verwonding lijdt, dient een gekwalificeerde arts te raadplegen. Ook suppletie is geen vervanging van medische raad van gediplomeerde gezondheidsprofessionals >>