December is vrijgevigheid

December, een tijd van vrijgevigheid. DōTERRA, een bedrijf vol vrijgevigheid. Iedereen die voor 200 PV of meer bestelt in december 2018 krijgt van dōTERRA 15ml Frankincense, de koning van de oliën, 1 van de drie goddelijke geschenken.

Love Drop Oils doet er graag aan mee en geeft nieuwe accounts met een order van 200 PV of meer een gratis Petal, Elephant of Brevi diffuser. Bij nieuwe accounts met een PV van 250 of meer kan ook gekozen worden voor de Lumo diffuser.

Heb je al een dōTERRA account onder Love Drop Oils, maar nog geen LRP? Zet je LRP voor december 2018 op en bestel voor 200 PV of meer binnen de maand december 2018 en krijg ook een gratis diffuser. Bij 250 PV of meer mag je ook kiezen voor de Lumo.

Hoe zit het dan met de trouwe klanten van dōTERRA die een account hebben onder Love Drop Oils en al langer via LRP bestellen en in december 2018 al een 200 PV of meer bestelling hebben gedaan? Ook zij worden niet vergeten, meld je dan bij Sylvia of Marcel, en voor jou wordt een geschikt cadeau uitgezocht.

Gift of the earth, dōTERRA is geven en geven om elkaar, de wereld en iedereen die daar aan mee wil werken. Vergeet niet; iedereen binnen dōTERRA werkt op geheel eigen manier aan een betere wereld. Changing the world one drop at a time.

Marcel Gahrmann