Essentiële oliën; voor iedereen!

Als je denkt dat essentiële oliën alleen maar geschikt zijn voor vage hippies die knuffelend door een bloemenveld huppelen dan heb je het goed mis. Essentiële oliën zijn de absolute basis van hulpmiddelen voor de mens waar we al duizenden jaren baat bij hebben. Dat er de laatste 200 een ommezwaai is gekomen hoe we naar deze middelen kijken betekent niet dat dit een goed ontwikkeling is. De mens heeft in de geschiedenis vaker zaken de rug toegekeerd en later moeten toegeven dat dit een slechte zet was.

Iedereen kan zich helpen met essentiële olie en juist nu zou ik bijna zeggen dat het een slecht idee is om je er niet in te verdiepen. Slechte lucht, vervuild water, toxische belasting, geopathische belasting, stress, gebrek aan slaap, overmatig gebruik van belastende voedingsmiddelen en het chronisch gebrek aan de gezonde bestanddelen in voeding zorgen samen voor een enorme druk op de mens van nu.

Begrijpen dat alle kwaaltjes die je nu voor lief neemt niet normaal zijn, en de wetenschap dat je daar zelf wat aan kunt doen is misschien wel de meest verstandige ontwikkeling die je als mens kunt doormaken. Daarnaast is er binnen de gemeenschap van dōTERRA gebruikers ook enorm veel zorg voor elkaar en nog belangrijker; het bedrijf draagt bij aan een betere wereld. Je neemt niet alleen je eigen leven in handen, maar helpt ook mensen in je directe omgeving en in allerlei uithoeken van de wereld. Misschien komt nu weer dat beeld van die huppelende hippies in je hoofd, maar als je kijkt naar de gebruikers van dōTERRA vind je een grote verscheidenheid aan mensen die allemaal een aantal zaken gemeen hebben:

- Ze hebben graag controle over hun eigen leven.

- Ze zijn behulpzaam onder elkaar, maar ook naar anderen.

- Ze zien graag dat iedereen in de keten van productie het goed gaat.

- Ze ondervinden allerlei verbeteringen in hun eigen leven.

- Ze vertellen je hoe fijn het leven kan zijn als je wilt luisteren.

Het simpele feit is; dōTERRA houdt van iedereen, het is een kwestie van tijd dat ook jij van dōTERRA zult gaan houden. Als dat zo ver is zal er vast een Wellness Advocate bij je in de buurt zijn die jou op de door jou gewenste manier en tempo introduceert in een wereld van doodnormale middelen die bij de overgrote meerderheid van onze voorouders zeer bekend waren. Pak die kennis van duizenden jaren terug en verbeter het welzijn van jezelf en je omgeving en iedereen die daar in mee wil delen.

Wil je meer weten over essentiële oliën of heb je interesse inde mogelijkheid essentiële oliën te bestellen met een leuke korting?
Meld je dan even bij ons, we helpen je graag verder.

Marcel Gahrmann
info@lovedropoils.com