Essentiële oliën ~ een bewezen metgezel tijdens reizen


Essentiële oliën zijn nuttige en behulpzame metgezellen, of je nu op zakenreis bent, een romantisch uitje wilt, een familie-uitje plant of gewoon wilt genieten van een natuurbelevenis in de buitenlucht. Neem een draagolie om de essentiële oliën te verdunnen.


Neem essentiële oliën mee op zakenreis!

Stress kan gemakkelijk een rol spelen als je deadlines moet halen, klanten wilt ontmoeten, presentaties wilt geven, seminars wilt houden of aan zakelijke vergaderingen wilt deelnemen. Neem de essentiële oliën van lavendel, pepermunt, marjoram en mandarijn mee.~ masseer je lichaam met 1 druppel marjoram en lavendelolie gemengd met amandelolie, calendula olie of gefractioneerde kokosolie (FCO) na een warm bad om het jetlag-effect te verminderen
~ ben je nerveus voor een grote presentatie of een vergadering? Adem een paar druppels mandarijn olie in om de vlinders in de buik te kalmeren en de nervositeit te overwinnen
~ meng voor hoofdpijn 1 druppel pepermuntolie en 1 druppel lavendelolie met elk 1 theelepel amandelolie of FCO. Masseer de olie op het voorhoofd, de slapen en de nek. Essentiële oliën maken het hoofd helder en houden je fris en alert.
~ een paar druppels lavendelolie op je kussen zorgen voor een vredige nachtrust.
~ als je na een heerlijke maaltijd overstuur bent, masseer dan 1 druppel pepermuntolie en 1 druppel lavendelolie met elk 1 theelepel amandelolie of FCO op de maagstreek. Deze essentiële oliën helpen het lichaam met indigestie. Of probeer een muntthee. Doe 1 druppel pepermuntolie in water en de thee is klaar. Hij verfrist koud geserveerd of kan ook warm gedronken worden.


Op vakantie met je geliefde of op huwelijksreis?Zorg ervoor dat je de hele tijd verleidelijk ruikt! Rozenolie en jasmijnolie worden beschouwd als romantische oliën.
~ 1 druppel rozenolie en 1 druppel jasmijnolie gemengd in 100 ml jojoba-olie of FCO vormen een prachtig, persoonlijk parfum voor je vakantie.
~ een enkele druppel ylang ylang met zijn oosterse geur is ook een sterk verleidelijk parfum.
~ voeg voor een romantisch bad wat van je persoonlijke parfum toe aan je badgel of badwater. Je kunt het parfum ook gebruiken als massageolie voor je partner.


Op vakantie met de kinderen!Lavendelolie, tea tree olie, kamilleolie en mandarijn olie zijn enkele van de populaire kinderoliën.
~ druppel een beetje lavendelolie of pepermuntolie in de zakdoek en inhaleer. Dit helpt kinderen om misselijkheid en bewegingsziekte te overwinnen.
~ heb je een zeurderig kind? Laat het lavendelolie of mandarijnolie inademen. Dat ontspant.
~ breng lavendelolie aan op de nek, schouders of zolen van je peuter.
~ maagklachten of koliekproblemen bij de baby? Wrijf 1 druppel kamilleolie, gemengd met 1 theelepel amandelolie, met de klok mee op de buik om de ongemakken te verlichten.
~ wrijven met lavendelolie helpt insecten weg te houden.
~ een paar druppels lavendelolie aangebracht op snijwonden of kneuzingen ondersteunen het lichaam bij wondgenezing.
~ aloë vera gel met lavendelolie aangebracht op zonnebrand koelt de huid.

Essentiële oliën van de hoogste kwaliteit, een bewezen metgezel tijdens reizen.
Wil je meer weten over het gebruik van essentiële oliën? Of je wilt essentiële oliën aanschaffen met een korting van 25%? Neem dan even contact met ons op, we adviseren je graag hoe je dit op de beste en voordeligste manier kan doen.
info@onderdezon.net
+31(0)654 670 779