De Salon


Krijgen onze spieren wel de nodige aandacht?

Er wordt vaak te weinig aandacht besteed aan de spieren van ons lichaam. Maar juist die spieren worden het meest belast door geestelijke of lichamelijke inspanningen. Het is daarom belangrijk de spieren af en toe weer soepel te maken. Wanneer dit niet regelmatig gebeurt, bestaat de kans dat de spieren vast komen te zitten en dat die spanning overgaat in lichaamspijn. Denk hierbij aan pijn in de nek en schouders, hoofdpijn, een rsi-arm, vermoeide voeten of rugklachten.De ademhaling

Met behulp van de BoHeSo Wellness behandeling kan zowel souplesse in de spieren als een geestelijke ontspanning verkregen worden.
Het woord ’BoHeSo’ zegt het al, namelijk algeheel; zowel geestelijk als lichamelijk. De basis van deze combinatie is de ademhaling. Een goede concentratie op een rustige en regelmatige ademhaling vermindert veel spanning en geeft ontspanning.
De bedoeling van de BoHeSo Wellness behandeling is een balans verkrijgen tussen geest en lichaam.

De BoHeSo Wellness behandeling

De Wellness behandeling is een klassieke vorm van masseren.
 Men maakt gebruik van verschillende technieken zoals:

~ stretch (uitrektechniek);

~ stroking (uitstrijktechniek);

~ acupressuur (drukpuntmassage);

~ rebalancing (het terug in balans brengen van het lichaam);

~ huidrollen (het rollen van de huid tussen duim en vingers);

~ ademhalingstechnieken
Deze technieken zorgen voor plaatselijke ontlading van de spanning binnen de spieren en voor een goede doorstroming van de energie in het lichaam.

De mogelijkheden

~ Een Wellness behandeling duurt circa een uur. Het is een massage met gebruik van massageolie en verschillende technieken voor volledige ontspanning.
~ Hoofd-, nek- en schoudermassage is een deelmassage en werkt ontspannend bij vermoeidheid, stress en hoofdpijn.
Kan uitgebreid worden met voet- of rugmassage.
~ Een variant hierop is de rsi-behandeling. Een rsi-arm ofwel ’muisarm’, wordt veroorzaakt door o.a. langdurig werken aan de computer. Massage helpt de pijn te verlichten maar heeft zeker ook een preventieve werking.

Een voetmassage is vooral bedoeld voor degene die lange tijd staand werk verrichten, veel lopend werk doen of gewoon veel van hun voeten vergen zoals sporters.
~ Massage op locatie biedt de mogelijkheid tot het krijgen van een ontspanningsmassage aan huis, in hotel of bedrijf binnen een straal van ca. 25 km rond Hulsberg. Het is bedoeld voor mensen die gehandicapt zijn of op andere wijze hun huis niet kunnen of willen verlaten maar ook voor hotelgasten of personeel van bedrijven.
~ Van een abonnement kunt u uiteraard zelf gebruik maken maar in overleg ook iemand uit uw familie, vrienden- of kennissenkring; vraag naar de voorwaarden.
~ Cadeaubonnen zijn voor al deze mogelijkheden verkrijgbaar.

Overige mogelijkheden

~ Een lymfedrainage behandeling is bedoeld om de lymfestroom in het lichaam te balanceren.

~ Een MoHi© behandeling ter ondersteuning bij hielspoor. Voor meer informatie >> klik hier.
~ Een AromaTouch® behandeling is een behandeling van een uur en geeft een algehele ontspanning voor lichaam & geest. Voor meer informatie >> klik hier.

~ Een Symphony of the Cells behandeling is een korte behandeling van maximaal 30 minuten. In deze behandeling word veel gebruik gemaakt van op elkaar afgestemde essentiële oliën, ter bevordering van het algeheel welbevinden van lichaam & geest.
~ Equine wellness behandeling is speciaal geschikt voor de paarden; ter bevordering van het algemeen welbevinden van lichaam & geest.
~ Feline wellness behandeling is speciaal geschikt voor de katten; ter bevordering van het algemeen welbevinden van lichaam & geest.
~ Canine wellness behandeling is speciaal geschikt voor de honden; ter bevordering van het algemeen welbevinden van lichaam & geest.
Wil je meer weten?
Of wil je een behandeling boeken?
Mail of bel me gewoon even, dan kan ik je vragen beantwoorden!

Of download de prijslijst van De Salon.