Galactic Astrology Soul Reading ~ informatie


Heb je je ooit afgevraagd waar je vandaan komt, de reis die je Ziel heeft gemaakt, of met welke Sterrenfamilies je wordt geassocieerd?
Een Galactic Astrology Soul Reading is een speciale sessie waarbij ik kijk naar je directe sterverbindingen op je Geboortehoroscoop en kijk in het pad van je incarnaties in de kosmos. Dit is het Galactische perspectief van het doel van je Ziel.

We zijn allemaal nauw verbonden met de sterren. Vanaf het moment dat we worden geboren, kunnen we onze rol in het kosmische wiel van het universum zien. De hele schepping is heilig. Onze horoscoop (geboortekaart) is onze momentopname van onze exacte plaatsing in de creatie. Wat dit betekent is dat er geen willekeurige ongelukken in het universum zijn en JIJ bent een perfect ontworpen wezen!Door naar de belangrijkste afstemmingen in je geboortehoroscoop te kijken, kan ik zien met welke andere rassen, planeten en tijdlijnen je een connectie hebt, ook met wie je sterrenfamilies zijn. Waar zoek ik naar in een Galactische Astrologie Zielenlezing?

* Jouw Star Lines
Ik zal kijken naar alle verschillende rassen waarmee je direct geassocieerd bent. Planeten en sterrenstelsels waarin je bent geïncarneerd en die je nu direct kunnen leiden.

* Je Galactische Geschiedenis
Tijdens je Zielenreis ben je mogelijk betrokken geweest bij specifieke tijdlijnen of gebeurtenissen. Ik zal kijken naar welke tijdlijnen of universele wonden je geroepen kunt worden om in dit leven te helen.

* Primair karma en jouw missie
Net zoals we verlangens hebben in dit leven, zo heeft onze ziel vele levens lang. Ik zal kijken naar de primaire rollen die je hebt gespeeld en zien welke lessen je ziel kiest.

* Incarnaties en levens van de aarde
De aarde is een verzamelplaats geweest voor vele sterrenzaden. Elk is hier voor een ander doel. Ontdek je doel om hier te zijn, hoe? vele levens die je hier al hebt gehad en het niveau waarop je weer bovenkwam met het doel van je Ziel.Your Soul Essentials biedt je 3 verschillende mogelijkheden in een Galactic Astrology Soul Reading (GASR).
Er zijn 2 opties voor een melding en 1 optie voor een live zoomgesprek.
Per niveau worden deze mogelijkheden hier nader toegelicht.

Uiteraard ben ik voor vragen voor je bereikbaar op essentialsofyoursoul@gmail.com

Chante Ishta,
Sylvia