Kom ook in ons team


Welkom bij de essentiële praktijk. Deze pagina is toegewijd aan het creëren van overvloed en bewustzijn.

Mijn missie en passie is om een wereld team te maken met doTERRA essentiële oliën, daarin staat deze website open als poort voor informatie, inspiratie en invloeden op jouw reis met doTERRA.

Als je wilt groeien door de voordelen van doTERRA in je huis of je werk, of je wilt dat het je werk wordt in een inspirerend en groeiend team van toegewijde professionals, vul dan onderstaand contact formulier in.

Werken met doTERRA heeft mijn team geleid tot vele wellness initiatieven, een rijkelijke gemeenschap van gepassioneerde leiders en financiële vrijheid binnen die gemeenschap.

In onze thuis situatie levert doTERRA ons veilige, natuurlijke alternatieven voor allerlei chemische producten. Ze zijn al jaren een onderdeel van ons huishouden door te dienen als medicijnen, schoonmaakmiddelen, kookhulp, energetische reinigingsmiddelen en wellness producten.

Natuurlijk ben je niet succesvol zonder actie te ondernemen, maar als je doet waar je van houdt, wat de wereld nodig heeft, wat je goed geld oplevert en waar je goed in bent … dan vervul je jouw doel in het leven. Ik nodig je van harte uit, om een deel van mijn team te worden en ik zal je helpen op jouw reis met doTERRA – zodat jij een expert op het gebied van essentiële oliën voor jouw omgeving zal zijn en anderen kan helpen om een gezond, vitaal, gelukkig en vervuld leven te lei

Ik help je graag vanuit mijn hart om jouw doelen te bereiken, maar ik verwacht ook dat jij een bijdrage levert: Ik wil dat je nog beter jezelf leert kennen op deze manier, zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Als je valt, zal ik je vragen op te staan en verder te gaan. En we zullen elk van je prestaties samen vieren.  

Een team bouwen doe je immers samen. Interesse?

Dat is wat je kunt verwachten:

- een enorme kans in een zeer potentiële en snelgroeiende markt
- een product waar je van houdt en niet meer zonder wilt
- steun en een team van gelijkgestemde mensen
- ontwikkeling van jouw passie & ondernemers denken
- coaching en mentorschap van mij en ervaren teamleiders in ons team

Dit is wat wij van jou verwachten:

- je investeert 20 euro (plus BTW) om je te registreren bij doTERRA en bestelt vervolgens jouw favoriete oliën om je reis te beginnen
- of je kiest een “voordeelpakket” – dit is dan jouw registratie
- je bent bereid om ten minste 10-15 uur per week te besteden (inclusief wekelijkse mentoring, product- en succestraining en het opbouwen van jouw nieuwe bedrijf)
- je bent op zoek naar een verandering in je leven … en je bent “coachbaar” en laat je van mij begeleiden
- je bent klaar om anderen te helpen en zelf een leader te worden
- je bent klaar om uit je comfortzone te stappen om te doen wat nodig is voor jouw passie & succes

Mail me op sylvia@onderdezon.net en ik zal contact met je opnemen, om al je vragen te beantwoorden.
Ik zal er persoonlijk voor zorgen om de aanmelding van je account doen.

Toegewijd aan jouw passie & succes…