Wat is het Healthy WOW Effect?


(een woord van de Dr. med. Jurgen Juchheim)

Al meer dan 30 jaar ben ik in Munchen werkzaam als arts, gespecialiseerd in immunologie en biologische- en estetische geneeskunde. Ik heb mij 10 jaar lang ingezet voor de ontwikkeling van effectieve estetische behandelingen met behulp van effect-cosmetica. Dit om iedereen de kans te geven het uiterlijk, zonder ingrepen, te verbeteren door het toepassen van effect-cosmetica die het gevoel van welzijn, geluk en zelfvertrouwen kan ondersteunen.

Een grote vooruitgang op het gebied van comsmetica is het algemeen erkende feit dat lipofiele plantenstoffen in de diepere huidlagen kunnen doordringen en daar hun werk doen.

Dit bracht mij op het idee om deze sleutelfactoren te combineren met activerende stoffen en met stoffen die de doorbloeding stimuleren.

Vervolgens zette ik mijn ideen om in het laboratorium om deze te testen. Zou ik hiermee een vele malen sterkere werking van cosmetica kunnen bewerkstelligen?

Tegenwoordig is dit '3D-effect' ingebouwd in mijn effect-cosmeticaproducten zoals de anti- cellulitis verzorging. Al vanaf de eerste toepassingstests werd een verbluffend en, niet voor mogelijk gehouden, werking gezien. Vanaf de eerste keer dat je het gebruik zie je het harmoniserende effect op cellulitis. De meeste vrouwen zijn direct onder de indruck van het resultaat en verheugen zich op een mooie en zichtbaar verbeterde effect.

De baanbrekende ontdekking van dit 3D-effect vormt de basis van wereldwijd unieke, nieuwe cosmetica – de effect-cosmetica. De effect-cosmeticaproducten zijn vervaardigd op basis van natuurlijke, plantaardige werkstoffen, bevatten geen parabenen en worden in Duitsland gemaakt. Dat ik geen dierproeven doe is vanzelfsprekend.

Ik wens u veel plezier en succes met mijn effect-cosmetica.

Dr. med. J. Juchheim


Het onderzoek van Dr. med. Juchheim berust op 3 uitganspunten
- natuurlijke groeifactoren bestaande uit hoogwerkzame peptiden
- plantaardige stamcellen, natuurlijke mineralen en amnozuren
- plantenextracten uit de Ayruvedageneeskunde