Essentials - Lifestyle

De mogelijkheden binnen onze praktijk:
~ Een behandeling duurt circa een uur. Een massage met gebruik van massageolie en verschillende technieken voor volledige ontspanning.
~ Hoofd-, rug-, nek- en schoudermassage is een deelmassage en bevordert de ontspanning. Kan uitgebreid worden met een voetmassage.
~ Een variant hierop is de rsi-behandeling. Een rsi-arm ofwel ’muisarm’, wordt veroorzaakt door o.a. langdurig werken aan de computer. Massage helpt de pijn te verlichten maar heeft zeker ook een preventieve werking.

 Een voetmassage is vooral bedoeld voor degene die lange tijd staand werk verrichten, veel lopend werk doen of gewoon veel van hun voeten vergen zoals sporters.
~ Massage op locatie biedt de mogelijkheid tot het krijgen van een ontspanningsmassage aan huis, in hotel of bedrijf binnen een straal van ca. 25 km rond Hulsberg. Het is bedoeld voor mensen die gehandicapt zijn of op andere wijze hun huis niet kunnen of willen verlaten maar ook voor hotelgasten of personeel van bedrijven.
~ Van een abonnement kunt u uiteraard zelf gebruik maken maar in overleg ook iemand uit uw familie, vrienden- of kennissenkring; vraag naar de voorwaarden.
~ Cadeaubonnen zijn voor al deze mogelijkheden verkrijgbaar.

Overige mogelijkheden binnen onze praktijk:
~ Een lymfedrainage behandeling is bedoeld om de lymfestroom in het lichaam te balanceren.

~ Een MoHi© behandeling ter ondersteuning bij hielspoor. Voor meer informatie >> klik hier.
~ Een AromaTouch® behandeling is een behandeling van een uur en geeft een algehele ontspanning voor lichaam & geest. Voor meer informatie >> klik hier.

~ Een Symphony of the Cells behandeling is een korte behandeling van maximaal 30 minuten. In deze behandeling word veel gebruik gemaakt van op elkaar afgestemde essentiële oliën, ter bevordering van het algeheel welbevinden van lichaam & geest.
~ Equine wellness behandeling is speciaal geschikt voor de paarden; ter bevordering van het algemeen welbevinden van lichaam & geest.
~ Feline wellness behandeling is speciaal geschikt voor de katten; ter bevordering van het algemeen welbevinden van lichaam & geest.
~ Canine wellness behandeling is speciaal geschikt voor de honden; ter bevordering van het algemeen welbevinden van lichaam & geest.

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken?
Mail of bel me gewoon even, dan kan ik je vragen beantwoorden!

Of download de prijslijst van De Salon.